Vloeren

[dt_sc_title type=”h4″ style=”border-title3″ link=”” align=”” bold=”” disable_margin=”” color=”” link_class=”” class=”aligncenter” span_text=””]MOOISTE LAMINAAT VOOR BODEMPRIJZEN[/dt_sc_title][dt_sc_margin margin=”30″ /]Een mooie vloer is de basis van een mooi interieur. Simply Outlet heeft alles in huis om uw vloer zo mooi te maken als u zelf wilt. Met een ruime keuze uit laminaat en ondervloeren. Voetjes van de vloer dus: mooier wonen begint met een nieuwe vloer van Simply Outlet.

[dt_sc_hr_invisible /][dt_sc_title type=”h4″ style=”border-title3″ link=”” align=”” bold=”” disable_margin=”” color=”” link_class=”” class=”aligncenter” span_text=””]Charme en comfort[/dt_sc_title][dt_sc_margin margin=”30″ /]Met uw keuze voor een nieuwe vloer, bepaalt u voor een belangrijk deel de sfeer in uw interieur. Laminaat is een veelgebruikt vloermateriaal en dat is niet voor niets. Het is tegenwoordig bijna niet van echt hout te onderscheiden en het biedt de warme uitstraling van echt hout voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Uw nieuwe vloer verdient een lang leven. Daarom bied Simply Outlet alleen vloeren aan van de beste Duitse en Zwitserse kwaliteit. Met minstens dezelfde service als de dure speciaalzaak en tot wel 60 % goedkoper dan de bouwmarkt. En de keuze is reuze met wel 50 verschillende soorten direct uit voorraad leverbaar!

[dt_sc_title type=”h4″ style=”border-title3″ link=”” align=”” bold=”” disable_margin=”” color=”” link_class=”” class=”aligncenter” span_text=””]Comfortabele vloerkleden[/dt_sc_title][dt_sc_margin margin=”30″ /]Wanneer u kiest voor een neutrale vloer, kunt u met een mooi vloerkleed kleur in uw interieur brengen. Simply Outlet heeft een steeds wisselende collectie vloerkleden, trendy en passend in alle interieurstijlen. Dus trek gerust uw schoenen uit en ervaar zelf het weldadige comfort van een vloerkleed onder uw voeten.

[dt_sc_hr_invisible /]